БФС стартира продажбата на билетите за домакинството на България срещу Гибралтар.

...
БФС стартира продажбата на билетите за домакинството на България срещу Гибралтар.
Коментари Харесай

Билетите за двубоите с Гибралтар и Северна Македония са вече в продажба

БФС започва продажбата на билетите за семейството на България срещу Гибралтар. Двата тима ще премерят сили  на 23 септември от 21:45 часа в Разград в мач от шампионата за Лигата на нациите. Цените на пропуските варират от 8 до 40 лв.. В продажба са билетите и за гостуването на родния ни отбор на Северна Македония. Все искащ, който желае да гледа българския тим в Скопие на 26 септември от 20:45 часа, би трябвало да заплати 6 евро.

Ето какво гласи известието на БФС:

" Българският футболен съюз започва продажбата на билети за домакинския мач на " А " националния ни тим против Гибралтар от шампионата УЕФА Лига на нациите. Двубоят ще се организира на 23 септември, петък, от 21:45 ч. на стадион " Лудогорец Арена " в Разград.

От през днешния ден билетите са в продажба в цялата партньорска мрежа на Eventim, както и онлайн.

Допълнително ще бъдат оповестени и други местоположения, на които почитателите ще могат да купят своя билет.

Цените на пропуските са както следва:

Сектор Б - 8 лева.


Сектор В - 12 лева.


ВИП билет - 40 лева

БФС и формалният сътрудник на федерацията VIVACOM не престават и една от най-успешните си взаимни начинания - планът " Семеен бранш ". Той дава опция на родителите да заведат децата си в обособена за задачата зона (Сектор В, блок 6) на преференциални цели - възрастният купува билет на действителната му цена (12 лева.) и има право да заведе до 3 малолетни лица против спомагателен 1 лева на пропуск. Напомняме, че родителят/настойникът е задължен да попълни изискваната от закона декларация за компаньон.

Българският футболен съюз уведомява последователите на България, искащи да посетят гостуването на националния ни тим в Северна Македония на 26 септември от 20:45 ч. локално време на стадион " Тоше Проески " в Скопие, че закупуването на билети за бранша, очакван за ентусиасти на България, е допустимо само след предварителна поръчка на e-mail: [email protected] или на телефон +359 2 9055349. По категорично условие на северномакедонските управляващи при поръчка искащите са длъжни да дават трите си имена и номер на документ за идентичност. Билетите ще се дават персонално, против документ за идентичност, в Скопие, в деня на мача, като местоположението ще бъде конкретизирана в допълнение.

Крайният период за подаване на поръчки е 16 септември, петък, 17:00 ч. 


Уведомяваме почитателите, че броя на билетите е лимитирана, а на място билети за български ентусиасти няма да се продават. 


Цената на билетите за българския бранш е 6 евро ".
 Още един българин влезе в щаба на Младен Кръстаич
Още един българин влезе в щаба на Младен Кръстаич

Светлин Спасов ще дава отговор за кондиционното положение на футболистите
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР